Гарячі бутерброди «Замки Луари» бутерброди духовка 23 Липня, 2019 Большая кулинарная книга (Илья Рощин) Ingredients Яйця - 2 шт. Молоко - 0,75 склянки Ванілін - 1 ч. ложка Батон - 8 скибочок Апельсини - 1 шт. Полуниця Directions 1У глибоку тарілку вбити 1 яйце, додати 1 білок, ванілін, влити молоко та перемішати. 2Розігріту сковороду змастити маслом, вмочити шматочки хліба в яєчній рідині з двох боків. 3Покласти хліб на сковороду і поставити в духовку. Випікати хвилин 5, доки не утвориться золотава скоринка. 4Готові тости викласти на тарілку та прикрасити дольками апельсина, полуницею. 00:00