Гарячі бутерброди «Замки Луари»
Гарячі бутерброди «Замки Луари»

Гарячі бутерброди «Замки Луари»

    

23 Липня, 2019

Большая кулинарная книга (Илья Рощин)

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Молоко - 0,75 склянки

Ванілін - 1 ч. ложка

Батон - 8 скибочок

Апельсини - 1 шт.

Полуниця

Directions

1У глибоку тарілку вбити 1 яйце, додати 1 білок, ванілін, влити молоко та перемішати.

2Розігріту сковороду змастити маслом, вмочити шматочки хліба в яєчній рідині з двох боків.

3Покласти хліб на сковороду і поставити в духовку. Випікати хвилин 5, доки не утвориться золотава скоринка.

4Готові тости викласти на тарілку та прикрасити дольками апельсина, полуницею.

00:00