100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 40 mins
Yields: 2 порції
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Молоко - 150 мл
Вода - 150 мл
Яйця - 1 шт.
Олія - 1 ст. ложка + для смаження
Борошно з твердих сортів пшениці грубого помелу - 100 г
Борошно хлібопекарське пшеничне - 100 г
Сіль - 0,5 ч. ложки
Цукор - 0,5 ч. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир (творог) знежирений - 300 г
Йогурт натуральний - 1 ст. ложка
Яйця - 1 шт.
Ванільний цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 щіпка
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Сметана
Джем
Directions
1Змішати молоко з водою та олією. Збити яйце з сіллю та цукром. Змішати яєчну та молочну суміші.
2З'єднати обидва сорти борошна. Поступово додавати борошняну суміш в тісто, ретельно перемішуючи вінчиком. Довести до консистенції кефіру високої жирності.
3Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору, перевертаючи.
4НАЧИНКА: Змішати в глибокій мисці сир (творог), сіль, ванільний цукор, йогурт і яйце. Подрібнити суміш блендером до однорідної консистенції.
5Покласти на кожен млинець 1 ст. ложку начинки та скрутити трубочками.