юшка з рибою
юшка з рибою

Юшка італійська рибна

      

27 Листопада, 2019

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Риба річкова - 600 г філе

Сметана - 150 мл

Морква - 2 шт. невеликі

Перець солодкий - 1 шт.

Цибуля - 0,5 шт.

Борошно - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Бульйон рибний - 1 л

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Рибу вимити та нарізати порційними шматками. Моркву та цибулю почистити та нарізати тонкими кружальцями. Солодкий перець вимити, видалити серцевину та нарізати квадратиками.

2Включити мультиварку на режим «Смаження». Додати вершкове масло, обсмажити на ньому, помішуючи, борошно та мелений червоний перець.

3Додати моркву, цибулю, солодкий перець, рибу та бульйон. Покласти в суп сметану та сіль. Закрити кришку та готувати в режимі «Варка на пару» 35 хвилин.

4У готовий суп додати нарізану свіжу зелень.

00:00