Салат італійський з цвітною капустою
Салат італійський з цвітною капустою

Салат італійський з цвітною капустою

      ,

7 Квітня, 2019

Школа гастронома 2007 №19 (93) Октябрь

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морква - 250 г

Квасоля зелена свіжа - 150 г

Цибуля червона - 1 шт.

Цвітна капуста - 300 г

Оцет винний білий - 2 склянки

Приправа Маггі Солодкий перчик - 1,5 ч. ложки

Лавровий лист - 1 шт.

Сіль (за необхідності)

ДЛЯ ЗАПРАВКИ 1:

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Каперси - 1 ст. ложка

Часник - 1 зубчик

Петрушка - 3‑4 гілочки

ДЛЯ ЗАПРАВКИ 2:

Приправа Маггі Духмяна цибулька - 0,5 ч. ложки

Вода - 100 мл

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Directions

1Моркву та цибулю очистити. Моркву нарізати товстою соломкою, цибулю - кільцями. У квасолі видалити кінчики. Цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття.

Салат італійський з цвітною капустою

2Змішати в каструлі оцет з 2 склянками води.

Салат італійський з цвітною капустою

3Додати приправу Маггі Солодкий перчик і лавровий лист, довести до кипіння.

Салат італійський з цвітною капустою

4Помістити в каструлю моркву, варити на сильному вогні 5 хвилин, потім шумівкою перекласти в миску.

Салат італійський з цвітною капустою

5Покласти в каструлю квасолю та цибулю, варити 3 хвилини, перекласти в миску.

6Помістити в каструлю капусту та варити 5 хвилин, також викласти в миску. Дати овочам охолонути.

Салат італійський з цвітною капустою

7Все перемішати та заправити салат. За необхідності посолити.

ЗАПРАВКА 1:

1Часник подрібнити. Петрушку дрібно нарізати.

2Змішати оливкову олію з лимонним соком, каперсами, часником і петрушкою.

Салат італійський з цвітною капустою

ЗАПРАВКА 2:

1Приправу Маггі Духмяна цибулька залити гарячою водою, довести до кипіння.

2Охолодити, додати оливкову олію та лимонний сік.

00:00

Nutrition Facts

Calories220,2 ккал
Protein4,5 г
Total Fat17,3 г
Total Carbohydrates11,6 г