відкритий бутерброд з яйцями й томатним соусом
відкритий бутерброд з яйцями й томатним соусом

Яйця по-італійськи

  ,

25 Грудня, 2019

300 блюд из яиц

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Томатне пюре - 1 ч. ложка

Булка міська - 12 скибочок

Масло вершкове - 100 г

Борошно - 50 г

Молоко - 1 склянка

Сир - 125 г

Перець чорний мелений

Приправи (за бажання)

Лимон - 1 шт.

Directions

1Яйця зварити круто, очистити і розрізати уздовж навпіл.

2Підсмажити скибочки булочки на 50 г масла.

3СОУС: На 50 г масла спасерувати борошно, розвести його молоком, поварити, додати томатне пюре, лимонний сік, приправи, натертий на тертушці сир і добре перемішати.

4Покласти на кожну скибочку булочки по половинці яйця, укласти бутерброди на тарілку та залити соусом.

00:00