салат овочевий з крабовим м'ясом
салат овочевий з крабовим м'ясом

Салат японський з крабів з овочами

    

22 Серпня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Крабове м'ясо консервоване - 200 г

Морква - 2 шт.

Огірки - 2 шт.

Картопля - 2 шт.

Помідори - 1 шт.

Ріпа - 1 шт. невелика

Зелений горошок свіжий або заморожений - 100 г

Салат зелений - 1 пучок

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Соєвий соус світлий - 1 ст. ложка

Оцет рисовий або винний - 1 ч. ложка

Цукор - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1Картоплю, моркву та ріпу відварити в підсоленій воді, остудити, очистити, нарізати невеликими кубиками.

2Зелений горошок відварити в підсоленій воді, відкинути на сито.

3Огірки та помідор очистити, нарізати тонкими скибочками. Листя салату вимити, обсушити, крупно нарізати.

4Змішати підготовлені овочі (кілька скибочок огірків і помідорів залишити для декору), листя салату та горошок, заправити сумішшю соєвого соусу, олії, оцту та цукру. Перемішати.

5Викласти в салатник. Зверху викласти шматочки консервованого крабового м'яса. Прикрасити салат скибочками огірків і помідорів.

00:00

Nutrition Facts

Calories273 ккал