Ingredients
Телятина без кісток - 1 кг
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Селера - 0,25 кореня
Лавровий лист - 1 шт.
Макаронні вироби дрібні - 100 г
Желатин у гранулах - 15 г
Кріп - 1 пучок
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Телятину покласти в каструлю, влити 2 л води, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння.
2Моркву, цибулю та селеру очистити, крупно нарізати й обсмажувати на сухій розжареній сковороді 4 хвилини.
3З бульйону зняти піну, додати обсмажені овочі та варити 40 хвилин. За 10 хвилин до кінця приготування покласти лавровий лист, посолити та поперчити.
4Телятину перекласти на блюдо, дати повністю охолонути, потім нарізати тонкою соломкою. Бульйон процідити через 2 шари марлі.
5Макарони відварити відповідно до інструкції на упаковці.
6Кріп вимити, обсушити й подрібнити.
7Желатин розмочити в невеликій кількості бульйону, потім влити весь бульйон, прогріти, розмішуючи та не доводячи до кипіння. Відлити 1 склянку бульйону та відставити. У бульйон покласти макаронні вироби та кріп, перемішати.
8Розлити суміш в 10 круглих чашок для кави, не доходячи до краю чашки 1,5 см. Поставити в холодильник на 25 хвилин.
9Змішати телятину з бульйоном, розкласти по чашках із заливним. Поставити в холодильник до повного застигання.
10Перед подачею ножем вирівняти поверхню заливного, перевернути чашки на блюдо, накрити гарячим рушником. Через 2 хвилини чашки зняти.