Фрикадельки рибні заливні (з відвареної риби) закуски, страви з риби, холодці дієтичне харчування 18 Червня, 2020 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит) Ingredients Риба річкова - 100 г філе Хліб білий черствий - 1 шматок Молоко - 1 ст. ложка Яйця - 1 шт. Морква - 1 шт. Петрушка - 1 пучок Желатин - 1 пакетик Directions 1Філе риби відварити. 2Варену рибу пропустити через м'ясорубку. 3Хліб замочити в молоці, з'єднати з рибним фаршем. Яйце розбити, відокремити половину та вмішати в рибну масу, посолити, знову вимішати. 4Сформувати з фаршу кульки. 5Закип'ятити воду, туди покласти рибні фрикадельки, варити до 10 хвилин. 6Потім фрикадельки вийняти, охолодити і викласти одним шаром в широке блюдо з бортиком. 7ЖЕЛЕ: У рибному відварі (0,5 склянки бульйону) розвести желатин за інструкцією, потім нагріти, остудити, змішати з бульйоном. 8Бульйоном з желатином залити викладені у блюдо фрикадельки та поставити в холодильник до утворення желе.Протинабрякова дієта 00:00