Гамбургери «Соковиті»
Гамбургери «Соковиті»

Гамбургери «Соковиті»

  ,

3 Березня, 2019

Школа кулинара 2012 №17 Август

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 750 г пісного фаршу

Суп цибульний швидкорозчинний - 1 пакет

Булочки для гамбургерів круглі - 6 шт.

Олія

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Салат - листя

Помідори

Перець болгарський

Цибуля червона солодка

Directions

1Ретельно змішати яловичий фарш і порошок цибульного супу, добре вимішувати кілька хвилин.

2Сформувати з фаршу 6 круглих котлет.

3Смажити котлети на олії з двох боків до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

4Кожну булочку розрізати уздовж, але не до кінця. На нижню частину укласти лист салату, зверху - котлету, зверху прикрасити шматочками перцю, помідора та цибулі.

00:00