Шашлик по-казахськи (тостик)
Шашлик по-казахськи (тостик)

Шашлик по-казахськи (тостик)

      ,

29 Грудня, 2018

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 1 кг

Сіль - 10 г

Зелень - 10 г

Часник - 20 г

Цибуля ріпчаста - 50 г

Овочі

Directions

1Сіль, часник і подрібнену цибулю потовкти разом і розтерти в кашку.

2З баранячої грудинки зняти м'якоть і нарізати уздовж ребер великими шматками шириною до 10 см (близько 250 г).

3Потім насадити кожен шматок на шампур і обсмажити над гарячим вугіллям. М'ясо періодично поливати соковим розчином.

4Коли шашлик буде майже готовий, зняти м'ясо з шампура, натерти часниково-цибулевою сумішшю, знову надіти на шампур і довести до готовності.

5Обсмажений шашлик зняти з шампура, нарізати тонкими скибочками та гарнірувати овочами.

00:00