Хаш у горщиках
Хаш у горщиках

Хаш (у горщиках)

    

4 Травня, 2019

Блюда в горшочках (Домашняя кулинария)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Яловичі ніжки - 700 г

Рубець - 250 г

Часник - 5 зубчиків

Редька - 1 шт.

Вода - 1,5 л

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Яловичі ніжки обпалити, вискоблити, кілька разів вимити, розрубати вздовж на частини та покласти у воду на 1 добу.

2Потім ніжки знову вимити, перекласти в горщики та варити на слабкому вогні.

3Очистити рубець, вимити, окремо відварити до готовності, нарзати шматочками.

4Додати рубець до ніжок і продовжити варити хаш на повільному вогні без солі, знімаючи піну та не допускаючи сильного кипіння. Готовий суп посолити, поперчити, посипати подрібненим часником.

5Подавати хаш з лавашем і тертою редькою.

ЧАС: 1 година + 24 години вимочування

00:00