хрін з буряком
хрін з буряком

Хрін з буряком

    ,

1 Вересня, 2017

  • 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • Лук, чеснок и хрен (100 золотых рецептов)

Ingredients

Хрін - 250 г

Буряк столовий - 500 г

Оцет фруктовий - 50 г

Вода - 200 г

Сіль - 5 г

Directions

1Хрін промити й очистити, подрібнити за допомогою тертушки. Сирий буряк вимити, очистити від шкірки і натерти на дрібній тертушці.

2Змішати буряк з подрібненим хроном, додати воду, сіль і оцет, укласти в банку.

3Зберігати в холодильнику.

Дієта при гіпотонії

00:00