Хрін з буряком і часником

    ,

8 Вересня, 2017

  • 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • Лук, чеснок и хрен (100 золотых рецептов)

Ingredients

Хрін - 250 г

Буряк столовий - 250 г

Часник - 50 г

Оцет фруктовий - 50 г

Вода - 200 г

Сіль - 5 г

Directions

1Хрін промити, очистити та натерти на тертушці. Буряк відварити, очистити від шкірки та теж натерти на дрібній тертушці. Часник очистити та розтовкти.

2Все змішати, додати кип'ячену охолоджену воду, сіль і оцет.

3Укласти в банку, закрити кришкою, поставити у холодильник на зберігання.

Дієта при гіпотонії

00:00