Кльоцки з яловичиною на пару
Кльоцки з яловичиною на пару

Кльоцки з яловичиною на пару

  ,   , ,

27 Липня, 2020

Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 3 склянки

Вода - 1 склянка

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

М'ясо - 300 г фаршу

Соус соєвий - 2 ст. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка

Морква - 1 шт.

Цибуля-трибулька (шнітт) рубана - 2 ст. ложки

Кріп - 2 ст. ложки рубаної зелені

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Оливки - 12 шт.

Соус соєвий - 2 ч. ложки

Directions

1ТІСТО: З'єднати борошно з сіллю та водою, безперервно помішуючи. Замісити густе тісто і залишити на 30 хвилин.

2НАЧИНКА: З'єднати соєвий соус з крохмалем. Додати дрібно нарізані моркву, зелену цибулю, кріп і яловичий фарш, посолити і перемішати. Сформувати 30 кульок діаметром 3 см.

3Тісто розділити на 30 кульок, розкачати сочні. На середину кожного викласти м'ясну кульку, а краї защипнути, залишивши отвір.

4Викласти кульки у змащений олією контейнер так, щоб вони не торкалися одна одної. Відварити на пару до готовності.

5Подавати кльоцки гарячими з соєвим соусом і оливками.

00:00