Кльоцки з яловичиною на пару
пельмені, вареники, галушки, страви з м'яса здорове харчування, на пару, пароварка
27 Липня, 2020
Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят)
- Cook: 1 hr 20 mins
- Yields: 6 порцій
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 3 склянки
Вода - 1 склянка
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
М'ясо - 300 г фаршу
Соус соєвий - 2 ст. ложки
Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка
Морква - 1 шт.
Цибуля-трибулька (шнітт) рубана - 2 ст. ложки
Кріп - 2 ст. ложки рубаної зелені
Сіль
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Оливки - 12 шт.
Соус соєвий - 2 ч. ложки
Directions
1ТІСТО: З'єднати борошно з сіллю та водою, безперервно помішуючи. Замісити густе тісто і залишити на 30 хвилин.
2НАЧИНКА: З'єднати соєвий соус з крохмалем. Додати дрібно нарізані моркву, зелену цибулю, кріп і яловичий фарш, посолити і перемішати. Сформувати 30 кульок діаметром 3 см.
3Тісто розділити на 30 кульок, розкачати сочні. На середину кожного викласти м'ясну кульку, а краї защипнути, залишивши отвір.
4Викласти кульки у змащений олією контейнер так, щоб вони не торкалися одна одної. Відварити на пару до готовності.
5Подавати кльоцки гарячими з соєвим соусом і оливками.