Млинці по-корейськи та по-японськи
Млинці по-корейськи та по-японськи

Млинці по-корейськи

  , ,   

28 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий   / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 10 шт.

Ingredients

Млинці з рисового борошна - 10 шт.

Форель слабосолена - 250 г

Перець чилі гострий - 1 шт.

Зелена цибуля - 3 пера

Імбир - 50 г маринованого кореня

Кінза - 3 гілочки

Кунжут - 1 ч. ложка насіння

Лайм - 0,5 шт. (цедра)

ДЛЯ РИСОВИХ МЛИНЦІВ:

Борошно рисове - 150 г

Вода газована - 300 мл

Яйця - 2 шт.

Крохмаль - 100 г

Сіль - 0,5 ч. ложки

Олія арахісова - 2 ст. ложки

Олія рослинна для смаження

Directions

РИСОВІ МЛИНЦІ:

1Збити яйця з сіллю. Додати воду, борошно, крохмаль, арахісову олію, збити.

2Спекти млинці на олії.

МЛИНЦІ ПО-КОРЕЙСЬКИ:

1Нарізати форель невеликими шматочками. Дрібно посікти гострий перець чилі та маринований корінь імбиру, з'єднати з рибою.

2Подрібнити зелену цибулю і кінзу, зняти цедру лайма та додати до риби.

3Підсушити кунжут на гарячій сковороді 1 хвилину, додати в начинку, перемішати.

4Розкласти начинку по поверхні кожного млинця, згорнути рулетами. Розрізати навпіл.

00:00