Млинці по-корейськи закуски, млинці, оладки, сирники, страви з риби корейська кухня 28 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 10 шт. Ingredients Млинці з рисового борошна - 10 шт. Форель слабосолена - 250 г Перець чилі гострий - 1 шт. Зелена цибуля - 3 пера Імбир - 50 г маринованого кореня Кінза - 3 гілочки Кунжут - 1 ч. ложка насіння Лайм - 0,5 шт. (цедра) ДЛЯ РИСОВИХ МЛИНЦІВ: Борошно рисове - 150 г Вода газована - 300 мл Яйця - 2 шт. Крохмаль - 100 г Сіль - 0,5 ч. ложки Олія арахісова - 2 ст. ложки Олія рослинна для смаження Directions РИСОВІ МЛИНЦІ: 1Збити яйця з сіллю. Додати воду, борошно, крохмаль, арахісову олію, збити. 2Спекти млинці на олії. МЛИНЦІ ПО-КОРЕЙСЬКИ: 1Нарізати форель невеликими шматочками. Дрібно посікти гострий перець чилі та маринований корінь імбиру, з'єднати з рибою. 2Подрібнити зелену цибулю і кінзу, зняти цедру лайма та додати до риби. 3Підсушити кунжут на гарячій сковороді 1 хвилину, додати в начинку, перемішати. 4Розкласти начинку по поверхні кожного млинця, згорнути рулетами. Розрізати навпіл. 00:00