Котлети з риби річкової страви з риби мультиварка 1 Серпня, 2020 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Щука, сом або судак - 500 г філе Масло вершкове - 50 г Яйця - 1 шт. Борошно пшеничне - 3 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Приготувати з рибного філе фарш. Додати до нього яйце, чорний мелений перець, сіль і перемішати. 2Сформувати з рибного фаршу котлети й обваляти їх у борошні. 3Розтопити в мультиварці вершкове масло та покласти котлети. Увімкнути режим «Випічка» й обсмажувати котлети по 7 хвилин з кожного боку. 4Потім переключити на режим «Тушкування» та готувати страву ще 30 хвилин. 00:00