рибні биточки
рибні биточки

Котлети з тріски

    

26 Липня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Тріска - 1 кг

Сметана - 200 г

Хліб білий - 100 г

Сухарі панірувальні - 60 г

Масло вершкове - 20 г

Молоко - 100 мл

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 5 ст. ложек

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Розділити рибу та відокремити філе, приготувати з нього фарш. Замочити хліб в теплому молоці. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Додати до рибного фаршу цибулю, вимочений хліб, яйце, чорний мелений перець, сіль і перемішати. Сформувати з готового фаршу котлети й обваляти їх в панірувальних сухарях.

2Налити на дно нагрітої мультиварки олію та покласти котлети. Увімкнути режим «Випічка» й обсмажувати котлети с кожного боку по 10 хвилин.

3Залити їх сметаною та включити режим «Тушкування» на 20 хвилин. За необхідності налити в мультиварку трохи води.

00:00