111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Борошно пшеничне - 4,5 склянки
Цукор - 1,5 ст. ложки
Маргарин - 1,5 ст. ложки
Яйця - 1 шт.
Дріжджі - 20 г
Цибуля - 1 шт.
Олія - 2 ч. ложки
Вода - 1,5 склянки
Сіль
Directions
1У трохи підігрітій воді розчинити дріжджі та всипати половину борошна. Все ретельно розмішати і поставити опару в тепле місце на 60 хвилин.
2Коли об'єм опари збільшиться вдвічі та вона почне потроху опадати, додати сіль, цукор, розтоплений і охолоджений маргарин, решту борошна та вимішувати тісто, доки воно не припинить прилипати до рук і стінок посуду. Після цього поставити його для бродіння в тепле місце на 2 години.
3Готове тісто викласти на стіл, розкачати з нього коржі завтовшки 2 см. Зверху закатати качалкою трохи обсмажену цибулю.