25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня
Ingredients
Курка - 1 тушка
Цибуля - 3 шт.
Помідори - 3 шт.
Петрушка - 2 пучка зелені
Вино сухе біле - 1 склянка
Кріп
Кінза
Базилік
Естрагон
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Підготовлену курку розрубати на 8 частин.
2Цибулю нарізати кільцями. Помідори обшпарити окропом, очистити від шкірки та нарізати кружальцями. Естрагон, кінзу, кріп, петрушку нашаткувати і перемішати.
3У глибоку сковороду укласти шарами частину курки, цибулі, помідорів, зелені, посолити, поперчити і так само укласти решту продуктів. Залити вином, щільно нарити кришкою і тушкувати до готовності.