Бараняча нога по-англійськи страви з м'яса французька кухня скороварка 10 Квітня, 2019 100 рецептов французской кухни Ingredients Баранина - 1 нога Морква - 250 г Ріпа - 250 г Цибуля - 1 шт. велика Гвоздика - 2 шт. Зелень - 1 пучок Часник - 2 зубчики Сіль Перець чорний мелений ДЛЯ СОУСУ: Оцет - 2 ст. ложки Цибуля нарізана - 2 кав. ложки Яйця - 2 жовтки Масло вершкове - 100 г Directions 1Скороварку наполовину заповнити водою. Покласти овочі (в цибулину увіткнути бутони гвоздики), сіль, перець. Закип'ятити. 2Занурити в окріп баранячу ногу. Закрити кришкою. Варити з розрахунку 5 хвилин на 400 г м'яса. 3Відставити каструлю, скинути пар, відкрити каструлю і вийняти ногу. Покласти на блюдо, гарнірувати овочами. Подати до баранячої ноги соус. СОУС: 1Оцет закип'ятити до різкого зменшення в об'ємі, попередньо поклавши в нього нарізану цибулю. Остудити. 2Додати 1 ст. ложку холодної води та жовтки. Поставити на слабкий вогонь і помішувати до утворення пінистої маси. 3Зняти з вогню і, збиваючи, додати потроху вершкове масло. Посолити, поперчити. 00:00