м'ясо, нога, окіст
м'ясо, нога, окіст

Бараняча нога, тушкована протягом семи годин – Gigot braise de sept heures

    

1 Червня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Бараняча нога

Сало

Цибуля

Морква

Пряні трави

Вино сухе біле - 0,5 пляшки

Бульйон

Перець чорний мелений

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Квасоля

Сочевиця

Гриби

Каштани

Directions

1Устелити гусятницю кількома скибками сала, кружальцями цибулі та моркви, пряними травами. Покласти зверху баранячу ногу, вилити біле сухе вино та смажити до хорошого рум'яного стану.

2Потім влити туди бульйон так, щоб нога була закрита, знову трохи поперчити та залишити тушкуватися на слабкому вогні 6‑7 годин. Бульйон, в якому тушкується нога, має уваритися до дуже концентрованого стану, майже желе, темного та повітряного.

3Після цього вийняти ногу та глазурувати її.

4Подавати з бульйоном, з якого зняти жир, і з пюре з квасолі, сочевиці, грибів і каштанів.

Рецепт Ернеста Верд'є, ресторан «Мезон Доре»

00:00