Бараняча нога, фарширована сулугуні страви з м'яса грузинська кухня духовка 9 Вересня, 2019 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 2 hrs Yields: 8 порцій Ingredients Баранина - 1,5‑2 кг окосту, задня нога молодого баранчика Сир сулугуні - 300 г Оливки та маслини з кісточками - 8‑10 шт. Цибуля ріпчаста - 4 шт. Часник - 2 зубчики Бульйон м'ясний - 1 склянка Вино сухе біле - 1 склянка Сметана - 0,5 склянки Олія - 3 ст. ложки Базилік - 1 пучок Сіль Перець чорний мелений Directions 1З окосту вирізати кістку, м'якоть укласти розрізом вгору, посипати рубаним базиліком і тертим сиром. Краї розрізу з'єднати, м'ясо обв'язати шпагатом, посолити, поперчити та укласти в жаровню з розігрітою олією. 2Цибулю та часник розрізати впоперек навпіл, обсмажити з боку зрізу та викласти в жаровню. Додати оливки та маслини. 3Запікати м'ясо в духовці при 240°С, періодично поливаючи бульйоном і вином. 4Готове м'ясо викласти на блюдо, навколо розкласти тушковані цибулю, часник, оливки, маслини. 5СОУС: У сік, що вийшов при тушкуіванні м'яса, додати сметану, сіль, перець, довести до кипіння. Подавати соус окремо. 00:00