Шашлик з баранячої печінки страви з м'яса на вогнищі 4 Лютого, 2019 50 рецептов шашлыков Ingredients Бараняча печінка - 400 г Свинина - 200 г копченої грудинки Цибуля ріпчаста - 400 г Масло топлене - 40 г Сіль - 20 г Цукор - 10 г Перець гіркий мелений Рис - 200 г Соус шашликовий - 400 г Сало бараняче або свиняче - 50 г Directions 1Баранячу печінку нарізати квадратними скибочками завтовшки 1,5‑2 см, натерти топленим маслом, посипати цукром і спеціями. 2Нанизати на шпажки упереміж зі шматочками баранячого (свинячого) сала, нарізаною потонше копченою свинячою грудинкою та кільцями цибулі. 3Смажити шашлик над палаючим без диму та полум'я вугіллям 8‑10 хвилин. 4За 2‑3 хвилини до закінчення смаження шашлик полити міцним розчином солі (10 г солі на 100 г води). 5Можна подавати з гарніром із овочів або салатом. 00:00