Баранина на реберцях
Баранина на реберцях

Баранина на реберцях

    

20 Грудня, 2018

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Баранина на реберцях - 1 кг

Олія - 1 ст. ложка

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2‑3 зубчики

Селера - 2 гілочки

Рис варений (суміш білого басматі та дикого) - 125 г

Курага - 75 г

Кедрові горішки - 50 г

Апельсин - 1 ст. ложка тертої цедри

Кінза рубана - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Directions

1Баранину приправити сіллю та перцем, згорнути у вигляді корони, покласти на деко. Обернути фольгою кісточки, що виступають.

2НАЧИНКА: Смажити дрібно нарізані цибулю, часник і селеру на олії 5 хвилин, трохи остудити. Додати варений рис, курагу, обсмажені кедрові горішки, цедру апельсина, яйце та кінзу. Приправити сіллю, перцем і перемішати.

3Покласти начинку в порожнину баранини та запікати 1‑1,5 години при 180°С.

4Дістати баранину з духовки і зняти з кісток фольгу. Знову поставити м'ясо в духовку та запікати до готовності.

5Подавати баранину зі смаженою картоплею та свіжими овочами.

00:00