Баранина на реберцях страви з м'яса духовка 20 Грудня, 2018 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 2 hrs Yields: 6 порцій Ingredients Баранина на реберцях - 1 кг Олія - 1 ст. ложка Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 2‑3 зубчики Селера - 2 гілочки Рис варений (суміш білого басматі та дикого) - 125 г Курага - 75 г Кедрові горішки - 50 г Апельсин - 1 ст. ложка тертої цедри Кінза рубана - 2 ст. ложки Яйця - 1 шт. Directions 1Баранину приправити сіллю та перцем, згорнути у вигляді корони, покласти на деко. Обернути фольгою кісточки, що виступають. 2НАЧИНКА: Смажити дрібно нарізані цибулю, часник і селеру на олії 5 хвилин, трохи остудити. Додати варений рис, курагу, обсмажені кедрові горішки, цедру апельсина, яйце та кінзу. Приправити сіллю, перцем і перемішати. 3Покласти начинку в порожнину баранини та запікати 1‑1,5 години при 180°С. 4Дістати баранину з духовки і зняти з кісток фольгу. Знову поставити м'ясо в духовку та запікати до готовності. 5Подавати баранину зі смаженою картоплею та свіжими овочами. 00:00