Шашлик з баранини з баклажанами
Шашлик з баранини з баклажанами

Шашлик з баранини з баклажанами

      ,

19 Лютого, 2019

Готовим из баранины / Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Prep: 4 hrs
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина (корейка або окіст) - 500 г м'якоті

Баклажани - 4‑8 шт. / 350 г

Оцет яблучний - 100 г

Олія - 40 г

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Перець червоний гострий - 4 стручка / 5‑6 стручків

Цибуля

Зелень

Directions

1Баранину нарізати шматками по 40 г, посолити, поперчити, скропити оцтом і маринувати на холоді 4 години.

2У баклажанах зробити глибокий поздовжній надріз, видалити частину м'якоті, вкласти мариновані шматочки баранини.

3Фаршировані баклажани нанизати на шампур так, щоб він проходив через обидва кінці баклажанів, захоплюючи всі шматочки м'яса.

4Обертати шампур над вугіллям так, щоб шматочки баранини обсмажилися з усіх боків у відкритому розрізі баклажана. Під час смаження збризкувати шашлик олією.

5Подавати з червоним гострим перцем, цибулею та зеленню.

00:00