баранина з овочами
баранина з овочами

Баранина з квасолею (з борошном)

      

11 Квітня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 25 mins

Ingredients

Баранина - 800 г

Масло вершкове - 50 г

Квасоля суха - 500 г

Борошно - 2 ст. ложки

Цибуля - 3 шт.

Часник - 1 зубчик

Зелень

Сіль

Перець чорний мелений

Петрушка - зелень

Directions

1Промиту квасолю покласти в скороварку та залити холодною водою так, щоб вона закрила квасолю. Закрити кришкою і варити 2 хвилини. Відкинути квасолю на друшляк і вимити каструлю.

2Очистити цибулю. Розтопити в скороварці масло й обсмажити на ньому м'ясо разом із нарізаною цибулею.

3Посипати борошном, перемішати. Влити 3‑4 склянки холодної води. Покласти зелень, часник, посолити, поперчити. Закрити і варити 10 хвилин.

4Відкрити, покласти квасолю, закрити знову та варити ще 15 хвилин.

5Подавати, посипавши рубаною зеленню петрушки.

00:00