Салат багатошаровий з куркою та печерицями
Салат багатошаровий з куркою та печерицями

Салат багатошаровий з куркою та печерицями

      

23 Листопада, 2019

  • Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)
  • Школа кулинара 2015 №3 Февраль
  • Cook: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 10/5 порцій

Ingredients

Курка - 400 г вареної / 200 г філе

Картопля - 3 шт. / 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Морква - 4 шт. / 1 шт.

Сир - 50 г / 150 г

Печериці консервовані / мариновані - 100 г

Майонез - 1 склянка / 2 ст. ложки

Сметана - / 1 ст. ложка

Волоські горіхи - 2 ст. ложки подрібнених / 20 г очищених

Сіль

Перець чорний мелений

Петрушка

Directions

1Куряче філе відварити в підсоленій воді, вийняти з бульйону, остудити та нарізати тонкими скибочками.

2Картоплю, моркву та яйця теж зварити, потім почистити.

3Окремо натерти на дрібній теруштці картоплю, моркву, яйця та сир.

ВАРІАНТ 1:

1Викласти половину підготовлених інгредієнтів шарами, поливаючи майонезом, потім викласти нарізані скибочками курку, гриби, посипати горіхами.

2Викласти овочі, що залишилися шарами, поливаючи кожен шар майонезом, зверху покласти скибочки курки і грибів.

3Поставити салат в холодильник на 3 години.

4Оформити салат зеленню і горіхами.

ВАРІАНТ 2:

1Змішати майонез і сметану.

2У спеціальну форму для приготування салатів (без дна) викласти першим шаром картоплю, посолити, промазати майонезом. Потім шар яєць і майонез. Після моркву та сир і знов покрити майонезом. Останніми викласти шари курячого філе та грибів. Волоські горіхи подрібнити та посипати ними гриби.

3Акуратно видалити форму, прикрасити салат гілочками петрушки та цілими ядрами волоських горіхів.

ЧАС: варіння + 20 хвилин + охолодження 3 години

00:00