Салат багатошаровий з куркою та печерицями
салати російська кухня висококалорійне
23 Листопада, 2019
- Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)
- Школа кулинара 2015 №3 Февраль
- Cook: 3 hrs 20 mins
- Yields: 10/5 порцій
Ingredients
Курка - 400 г вареної / 200 г філе
Картопля - 3 шт. / 2 шт.
Яйця - 2 шт.
Морква - 4 шт. / 1 шт.
Сир - 50 г / 150 г
Печериці консервовані / мариновані - 100 г
Майонез - 1 склянка / 2 ст. ложки
Сметана - / 1 ст. ложка
Волоські горіхи - 2 ст. ложки подрібнених / 20 г очищених
Сіль
Перець чорний мелений
Петрушка
Directions
1Куряче філе відварити в підсоленій воді, вийняти з бульйону, остудити та нарізати тонкими скибочками.
2Картоплю, моркву та яйця теж зварити, потім почистити.
3Окремо натерти на дрібній теруштці картоплю, моркву, яйця та сир.
ВАРІАНТ 1:
1Викласти половину підготовлених інгредієнтів шарами, поливаючи майонезом, потім викласти нарізані скибочками курку, гриби, посипати горіхами.
2Викласти овочі, що залишилися шарами, поливаючи кожен шар майонезом, зверху покласти скибочки курки і грибів.
3Поставити салат в холодильник на 3 години.
4Оформити салат зеленню і горіхами.
ВАРІАНТ 2:
1Змішати майонез і сметану.
2У спеціальну форму для приготування салатів (без дна) викласти першим шаром картоплю, посолити, промазати майонезом. Потім шар яєць і майонез. Після моркву та сир і знов покрити майонезом. Останніми викласти шари курячого філе та грибів. Волоські горіхи подрібнити та посипати ними гриби.
3Акуратно видалити форму, прикрасити салат гілочками петрушки та цілими ядрами волоських горіхів.
ЧАС: варіння + 20 хвилин + охолодження 3 години