Салат багатошаровий з чорносливом
Салат багатошаровий з чорносливом

Салат багатошаровий з чорносливом

  

22 Грудня, 2019

Еда для всей семьи 2014 спецвыпуск №2 Летние салаты

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Чорнослив - 4 жмені

Курка відварна або готова копчена - 400 г

Печериці - 300 г

Яйця - 6 шт.

Сир твердий - 70 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Сметана - 4 ст. ложки

Огірки - 2 шт.

Майонез

Сіль

Directions

1Курячі грудки відварити в трохи підсоленій воді.

2Зварити яйця.

3Чорнослив залити окропом на 5 хвилин. Потім остудити та нарізати.

4Викласти чорнослив на дно піали або плоскої тарілки, змастити майонезом

5Курку нарізати кубиками, викласти на чорнослив і змастити 1 ст. ложкою майонезу.

6Потушкувати в сотейнику нарізані печериці, додавши 1/3 ч. ложки солі та оливкову олію.

7Поки вони тушкуються, нарізати зелену цибулю та викласти на курку.

8За 5 хвилин до готовності грибів додати в них сметану.

9З грибів сформувати третій шар салату.

10Жовтки варених яєць натерти на дрібній тертці та викласти в центр на гриби.

11Натерти до білків твердий сир, покласти 2 ст. ложки майонезу, перемішати. Білки з сиром викласти навколо тертих жовтків. Добре змастити майонезом.

12Останній шар - з підсолених огірків. Нарізати їх так тоненько, щоб вони буквально просвічували.

Можна готувати в одній великій салатниці, можна порційно.

00:00