Салат багатошаровий з морепродуктів салати японська кухня 21 Січня, 2020 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 2 порції Ingredients Морський окунь відварений - 100 г філе Кальмари відварні - 150 г Морська капуста консервована - 150 г Огірки мариновані - 1 шт. Помідори - 1 шт. Яблука - 1 шт. Цибуля червона - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Соєвий соус - 1 ст. ложка Directions 1Філе морського окуня та кальмари нарізати невеликими шматочками. 2Огірок нарізати навскоси тонкими скибочками. Помідор нарізати дольками. У яблука видалити серцевину, нарізати тонкими дольками, скропити лимонним соком. Цибулю очистити, розрізати навпіл, одну половинку нарізати півкільцями, другу - подрібнити. 3Викласти на тарілку шарами рибу, цибулю та кальмари, полити соєвим соусом. Зверху викласти морську капусту, полити майонезом. Оформити салат скибочками огірка, дольками помідора та яблука, півкільцями цибулі. 00:00 Nutrition Facts Calories296 ккал