Салат багатошаровий з морепродуктів
Салат багатошаровий з морепродуктів

Салат багатошаровий з морепродуктів

    

21 Січня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Морський окунь відварений - 100 г філе

Кальмари відварні - 150 г

Морська капуста консервована - 150 г

Огірки мариновані - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Цибуля червона - 1 шт.

Майонез - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Directions

1Філе морського окуня та кальмари нарізати невеликими шматочками.

2Огірок нарізати навскоси тонкими скибочками. Помідор нарізати дольками. У яблука видалити серцевину, нарізати тонкими дольками, скропити лимонним соком. Цибулю очистити, розрізати навпіл, одну половинку нарізати півкільцями, другу - подрібнити.

3Викласти на тарілку шарами рибу, цибулю та кальмари, полити соєвим соусом. Зверху викласти морську капусту, полити майонезом. Оформити салат скибочками огірка, дольками помідора та яблука, півкільцями цибулі.

00:00

Nutrition Facts

Calories296 ккал