Пельмені ліниві пельмені, вареники, галушки, страви з м'яса дієтичне харчування, на пару, пароварка 21 Листопада, 2019 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Яловичина - 300 г Свинина жирна - 200 г Цибуля - 2 шт. Морква - 2 шт. Олія - 3 ст. ложки Борошно - 300‑400 г Молоко - 200 мл Яйця - 1 шт. Часник - 3 зубчики Хліб білий - 2 скибочки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Часник натерти на тертушці. Білий хліб замочити в 100 мл молока. 2Яловичину та свинину нарізати шматками та пропустити через м'ясорубку. Фарш посолити, поперчити, змішати з часником і замоченим хлібом. 3Замісити тісто з борошна, яйця, 100 мл молока і солі та залишити його в теплому місці на 20 хвилин. 4Цибулю нарізати. Моркву натерти. Цибулю і моркву змішати. 5Тісто розкачати тонким шаром, викласти зверху фарш і суміш моркви та цибулі, згорнути рулетом. 6Викласти рулет в пароварку і тушкувати 20‑30 хвилин.Дієта при захворюваннях шлунку 00:00