Печиво лимонне десерти, солодка випічка духовка 6 Березня, 2020 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 8 порцій Ingredients Масло вершкове або маргарин - 400 г Цукор - 400 г Яйця - 5 білків Борошно пшеничне - 350 г Джем лимонний - 200 г Шоколад - 200 г Лимон - 1 шт. (цедра) Directions 1Охолоджені яєчні білки збити до стійкої піни. 2Розм'якшене масло розтерти з цукром до пухкої маси, додати натерту цедру, борошно, добре перемішати й обережно з'єднати зі збитими білками. 3Тісто розкласти чайною ложкою на деко, змащене маслом, і випікати при 150‑160°С до рум'яної скоринки. Охолодити. 4Печиво склеїти по два лимонним джемом і глазурувати шоколадом, розтопленим на водяній бані. 00:00