Шашлик по-лезгинськи
Шашлик по-лезгинськи

Шашлик по-лезгинськи

      

25 Грудня, 2018

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 640 г

Цибуля ріпчаста - 80 г

Помідори - 600 г

Барбарис - 8 г

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень

Directions

1М'якоть баранини зачистити від грубих сухожиль і розрізати на шматочки по 30‑40 г. Посолити, посипати перцем, дрібно нарізаною цибулею, зеленню, перемішати, щільно укласти в емальований посуд і залишити на 4‑6 годин на холоді.

2Шматочки м'яса нанизати на шампури зі свіжими помідорами та кружальцями ріпчастої цибулі.

3Смажити над вугіллям 15‑20 хвилин, повертаючи шампури.

4Подавати в гарячому вигляді на шампурах, до шашлику окремо покласти барбарис та іншу зелень.

00:00