Лобіо з тушкованою цибулею та яйцями овочеві страви грузинська кухня 30 Вересня, 2019 365 рецептов грузинской кухни (365 вкусных рецептов) Ingredients Квасоля стручкова - 1 кг Цибуля ріпчаста - 4 головки Яйця - 4 шт. Олія - 50 мл Петрушка - 1 пучок Кріп - 1 пучок М'ята Базилік Сіль Directions 1Стручки квасолі нарізати шматочками та відварювати 1 годину з додаванням невеликої кількості зелені. 2Цибулю подрібнити і потушкувати в олії. 3Коли квасоля звариться, видалити зелень, додати цибулю, свіжу подрібнену зелень і м'яту, посолити і готувати 20 хвилин. 4Яйця збити і залити ними квасолю, накрити кришкою і тушкувати до готовності яєць. 00:00