Омлет з кабачком і шинкою
Омлет з кабачком і шинкою

Омлет пишний з кабачком і шинкою

  ,   ,

31 Серпня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Кабачки - 75 г м'якоті

Шинка нежирна - 50 г

Петрушка - 50 г зелені

Борошно - 0,5 ст. ложки

Молоко знежирене - 1 ст. ложка

Сода - на кінчику ножа

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'якоть кабачка нарізати дрібними кубиками. Зелень петрушки дрібно нарізати. Шинку нарізати дрібними шматочками.

2Все змішати, викласти в невелику глибоку сковороду або форму для запікання.

3Яйця збити з молоком, борошном, содою, перцем і сіллю. Овочі залити яєчною сумішшю.

4Омлет готувати в попередньо розігрітій духовці 8‑10 хвилин.

00:00

Nutrition Facts

Calories145 ккал