макарони з журавлинним соусом
макарони з журавлинним соусом

Макарони з підливою солодкою

    

23 Березня, 2020

190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Макарони

Вода

ДЛЯ СОЛОДКОГО СОУСУ:

Журавлина - 100 г

Цукор - 60 г

Крохмаль картопляний - 15 г

Сметана - 15 г

Вода - 1 склянка

Directions

1Макарони відварити, як зазвичай, відкинути на друшляк.

2При подачі макарони полити соусом.

СОЛОДКА ПІДЛИВА:

1Журавлину перебрати, вимити і протерти крызь сито. Сік віджати і процідити.

2Вичавки залити гарячою водою і проварити при слабкому кипінні 10‑15 хвилин, процідити.

3Частину відвару охолодити і розвести в ньому крохмаль.

4В решту додати цукор, довести до кипіння та при помішуванні влити крохмаль, знову довести до кипіння і додати віджатий сік і сметану.

Дієта при гіпертонії

00:00