Манти з бараниною
Манти з бараниною

Манти (з бараниною)

  ,   

29 Березня, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 250 г

Вода - 100 г

Сіль

Яйця - 1 шт.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Баранина - 500 г м'якоті

Сало курдючне - 100 г

Вода - 70 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Сметана

Directions

1З борошна, води, яйця і солі замісити круте тісто та витримати його 15 хвилин, загорнувши в харчову плівку.

2Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати квадратами 10х10 см.

3М'ясо пропустити через м'ясорубку разом із салом і цибулею, приправити та розвести холодною водою.

4На квадрати тіста покласти по 1 ст. ложці фаршу та сформувати манти.

5Змастити решітки спеціальної каструлі жиром, укласти на них манти та варити на пару 40‑45 хвилин.

6Готові манти подавати на великому блюді, посипавши перцем. Окремо в соуснику подати сметану.

00:00