Манти (з бараниною) пельмені, вареники, галушки, страви з м'яса на пару 29 Березня, 2019 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 1 hr 40 mins Yields: 4 порції Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 250 г Вода - 100 г Сіль Яйця - 1 шт. ДЛЯ НАЧИНКИ: Баранина - 500 г м'якоті Сало курдючне - 100 г Вода - 70 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Перець чорний мелений ДЛЯ ПОДАЧІ: Сметана Directions 1З борошна, води, яйця і солі замісити круте тісто та витримати його 15 хвилин, загорнувши в харчову плівку. 2Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати квадратами 10х10 см. 3М'ясо пропустити через м'ясорубку разом із салом і цибулею, приправити та розвести холодною водою. 4На квадрати тіста покласти по 1 ст. ложці фаршу та сформувати манти. 5Змастити решітки спеціальної каструлі жиром, укласти на них манти та варити на пару 40‑45 хвилин. 6Готові манти подавати на великому блюді, посипавши перцем. Окремо в соуснику подати сметану. 00:00