Кульки м'ясні з рисом
Кульки м'ясні з рисом

Кульки м’ясні з рисом

  

2 Червня, 2020

Домашняя кулинарная энциклопедия 2016 №3 Просто. Вкусно. По-домашнему

Ingredients

М'ясо рубане - 400 г

Рис швидкого приготування - 1 пакетик

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 1 пучок зелені

Яйця - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Сухарі панірувальні - 4 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Directions

1Відварити рис.

2Цибулю та часник очистити. Зелень петрушки вимити, видалити стеблинки, обсушити.

3Все дрібно порубати і змішати з рубаним м'ясом і яйцем. Посолити, поперчити, додати рис і панірувальні сухарі. Ретельно вимішати.

4Мокрими руками скачати кульки.

5Розігріти на сковороді олію. Обсмажувати в ній кульки 6‑8 хвилин.

6При подачі полити їх томатним соусом. Прикрасити долькою помідора та зеленню.

00:00