Кульки м’ясні з рисом страви з м'яса 2 Червня, 2020 Домашняя кулинарная энциклопедия 2016 №3 Просто. Вкусно. По-домашнему Ingredients М'ясо рубане - 400 г Рис швидкого приготування - 1 пакетик Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Петрушка - 1 пучок зелені Яйця - 1 шт. Сіль Перець чорний мелений Сухарі панірувальні - 4 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Directions 1Відварити рис. 2Цибулю та часник очистити. Зелень петрушки вимити, видалити стеблинки, обсушити. 3Все дрібно порубати і змішати з рубаним м'ясом і яйцем. Посолити, поперчити, додати рис і панірувальні сухарі. Ретельно вимішати. 4Мокрими руками скачати кульки. 5Розігріти на сковороді олію. Обсмажувати в ній кульки 6‑8 хвилин. 6При подачі полити їх томатним соусом. Прикрасити долькою помідора та зеленню. 00:00