100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 2 hrs
Yields: 4 порції
Ingredients
Борошно - 500 г
Сулугуні - 200 г
Яйця - 1 шт.
Молоко - 200 мл
Дріжджі сухі - 5 г
Масло вершкове - 100 г
Олія - 100 мл
Сіль - 0,5 ч. ложки
Directions
1Розвести дріжджі в теплому молоці, всипати сіль. Додати яйце, олію та половину розтопленого вершкового масла. Перемішати.
2Просіяти борошно. Поступово влити в нього суміш з молоком. Вимісити туге тісто (за необхідності додати ще трохи борошна). Накрити тісто плівкою, поставити в тепло на 1 годину 30 хвилин, щоб воно піднялося.
3Натерти сир на крупній тертці.
4Розділити тісто на 2 частини. Розкачати кожну частину в круглий пласт. Посипати тісто половиною тертого сиру, з'єднати краї, сформувати руками круглі коржі.
5Перекласти коржі на деко, посипане борошном. Викласти зверху залишки сиру. Випікати в духовці, розігрітій до 200°С, 15 хвилин.