динні кульки
динні кульки

Кульки динні

    

3 Березня, 2019

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Диня - 700 г

Лимони - 2 шт.

Вода - 0,75 склянки

Цукор - 50 г

Цукрова пудра (за бажання)

М'ята

Вино (за бажання)

Directions

1Диню очистити від шкірки, ножем або ложкою вирізати з м'якоті кульки.

2Іншу частину дині подрібнити, залити водою, додати цукор, сік 1 лимона та зварити пюре.

3У широкі келихи викласти пюре, зверху покласти дині кульки, прикрасити скибочками лимона, які попередньо вмочити в цукровий сироп або обсипати цукровою пудрою. До скибочок покласти гілочку м'яти. Дині кульки можна скропити вином.

00:00