Салат мірошників / «Асорті»
закуски, салати здорове харчування
5 Червня, 2017
- 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
- 200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Ingredients
Перець стручковий солодкий - 200 г / 6 шт.
Помідори - 200 г / 4‑5 шт.
Огірки - 400 г / 3 шт.
Цибуля ріпчаста - 100 г / 2 шт. невеликих
Кріп і петрушка - 1 пучок (для мірошникового)
Кріп - 1 ст. ложка подрібненої зелені (для «Асорті»)
Олія - за смаком / 2 ст. ложки
Оцет - за смаком / 4 ч. ложки
Перець чорний мелений (для «Асорті»)
Сіль
Directions
САЛАТ МІРОШНИКІВ:
1Солодкий перець нарізати не дуже дрібно. Свіжі помідори нарізати скибочками, свіжі очищені огірки - кружальцями, а цибулю дольками (попередньо залити холодною водою для видалення гіркоти).
2Все змішати, всипати дрібно нарізану петрушку, кріп, посолити, заправити олією з оцтом.
САЛАТ «АСОРТІ»:
1Огірки та помідори нарізати тонкими скибочками, перець - соломкою, цибулю - півкільцями.
2Якщо цибуля дуже гостра, то її перемішати з сіллю, залити водою і залишити в ній на 5‑10 хвилин, після чого відкинути на друшляк, щоб стекла вода.
3Заправити салат олією, меленим перцем, оцтом.
4При подачі на стіл салат посипати дрібно нарізаною зеленню кропу.