Салат мірошників / «Асорті»

  ,   

5 Червня, 2017

  • 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • 200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Перець стручковий солодкий - 200 г / 6 шт.

Помідори - 200 г / 4‑5 шт.

Огірки - 400 г / 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 100 г / 2 шт. невеликих

Кріп і петрушка - 1 пучок (для мірошникового)

Кріп - 1 ст. ложка подрібненої зелені (для «Асорті»)

Олія - за смаком / 2 ст. ложки

Оцет - за смаком / 4 ч. ложки

Перець чорний мелений (для «Асорті»)

Сіль

Directions

САЛАТ МІРОШНИКІВ:

1Солодкий перець нарізати не дуже дрібно. Свіжі помідори нарізати скибочками, свіжі очищені огірки - кружальцями, а цибулю дольками (попередньо залити холодною водою для видалення гіркоти).

2Все змішати, всипати дрібно нарізану петрушку, кріп, посолити, заправити олією з оцтом.

САЛАТ «АСОРТІ»:

1Огірки та помідори нарізати тонкими скибочками, перець - соломкою, цибулю - півкільцями.

2Якщо цибуля дуже гостра, то її перемішати з сіллю, залити водою і залишити в ній на 5‑10 хвилин, після чого відкинути на друшляк, щоб стекла вода.

3Заправити салат олією, меленим перцем, оцтом.

4При подачі на стіл салат посипати дрібно нарізаною зеленню кропу.

00:00