Котлети пшоняні
Котлети пшоняні

Котлети пшоняні

    ,

26 Жовтня, 2019

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Пшоно - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Яйця - 1 шт.

Сухарі панірувальні

Сіль

Directions

1Крупу розпарити в гарячій воді, як для крутої каші.

2Пшоно остудити, додати яйце, борошно, сіль, добре розмішати та сформувати котлети.

3Обваляти котлети в панірувальних сухарях, обсмажити в гарячому маслі.

4Подавати з сиропом, варенням або солодкою сметаною.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00