111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Яловичина - 600 г м'якоті
Свинина - 300 г м'якоті
Цибуля - 1 шт.
Булка черства - 3 скибочки
Яйця - 1 шт.
Сметана - 200 г
Лавровий лист
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1М'ясо нарізати на невеликі шматки, пропустити через м'ясорубку разом із цибулею і змоченою в молоці булкою, додати яйце, посолити, поперчити, влити 0,5 склянки води, щоб битки були соковитими, та ретельно перемішати в однорідну масу.
2Фарш розділити на порції, надати кожній круглу форму й обваляти в борошні.
3Обсмажити битки з обох боків.
4Смажені битки скласти в посуд, залити підсоленою сметаною, додати лавровий лист і, не накриваючи, поставити в нагріту духовку.