биточки
биточки

Битки рублені у сметані

  

22 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Яловичина - 600 г м'якоті

Свинина - 300 г м'якоті

Цибуля - 1 шт.

Булка черства - 3 скибочки

Яйця - 1 шт.

Сметана - 200 г

Лавровий лист

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати на невеликі шматки, пропустити через м'ясорубку разом із цибулею і змоченою в молоці булкою, додати яйце, посолити, поперчити, влити 0,5 склянки води, щоб битки були соковитими, та ретельно перемішати в однорідну масу.

2Фарш розділити на порції, надати кожній круглу форму й обваляти в борошні.

3Обсмажити битки з обох боків.

4Смажені битки скласти в посуд, залити підсоленою сметаною, додати лавровий лист і, не накриваючи, поставити в нагріту духовку.

00:00