Фарш м'ясний
Фарш м'ясний

Фарш м’ясний (базовий рецепт)

    

6 Січня, 2020

Школа гастронома 2013 №4 (222) Февраль - Мясной фарш

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 400 г м'якоті

Свинина - 350 г м'якоті

Хліб білий без скоринки - 200 г

Молоко - 0,5 л

Цибуля - 1 шт. велика

Часник - 2‑3 зубчики

Яйця - 2 шт.

Шпик копчений - 50 г

Петрушка - 1 ст. ложка зелені

Кріп - 1 ст. ложка зелені

Чебрець - 1 ст. ложка зелені

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для обсмажування

Directions

1М'ясо вимити, ретельно обсушити і пропустити через м'ясорубку.

Фарш м'ясний

2Хліб розламати на декілька частин і замочити в молоці. Коли хліб розмокне, трохи його віджати і додати до м'ясного фаршу.

Фарш м'ясний

3Цибулю та часник очистити і нашаткувати. Зелень подрібнити.

4Шпик нарізати невеликими кубиками й обсмажувати на сковороді в 1 ст. ложці розігрітої олії на середньому вогні до утворення шкварок, приблизно 10 хвилин.

5Додати цибулю, часник і зелень і обсмажувати 2 хвилини.

Фарш м'ясний

6Викласти суміш у м'ясний фарш. Перемішати.

Фарш м'ясний

7Додати яйця, сіль і перець. Ще раз ретельно перемішати.

Фарш м'ясний

8Накрити фарш харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30‑40 хвилин.

00:00