Соуси мохо соуси іспанська кухня вегетаріанське, дитяче 14 Березня, 2020 Школа гастронома 2012 №15 (209) Август - Испанская кухня Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients ДЛЯ ПРЯНОГО МОХО: Олія оливкова - 120 мл Перець солодкий маринований - 1 шт. Часник - 3 зубчики Кумин мелений - 1 ч. ложка Перець гострий мелений - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Оцет винний - 2 ст. ложки ДЛЯ ЗЕЛЕНОГО МОХО: Олія оливкова «екстра вірджин» - 120 мл Зелена цибуля - 1 пучок Часник - 3 зубчики Кумин мелений - 1 ч. ложка Оцет винний - 3 ст. ложки Сіль DirectionsПРЯНИЙ МОХО:1Маринований перець розтерти в пюре. Часник очистити і подрібнити.2Змішати пюре з часником, додати сіль, кумин і гострий перець. Добре перемішати. Збиваючи вінчиком, влити оцет і оливкову олію.ЗЕЛЕНИЙ МОХО:1Цибулю вимити, обсушити і розтерти товкачиком в пюре. Часник очистити, розчавити пласким боком ножа, потім подрібнити.2Додати в цибульне пюре часник і кумин. Перемішати. Продовжуючи розмішувати, влити оцет і оливкову олію.3Подавати соуси до відварної картоплі, пасти або свіжого білого хлібу. 00:00