Соуси мохо
Соуси мохо

Соуси мохо

      ,

14 Березня, 2020

Школа гастронома 2012 №15 (209) Август - Испанская кухня

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ПРЯНОГО МОХО:

Олія оливкова - 120 мл

Перець солодкий маринований - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Кумин мелений - 1 ч. ложка

Перець гострий мелений - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Оцет винний - 2 ст. ложки

ДЛЯ ЗЕЛЕНОГО МОХО:

Олія оливкова «екстра вірджин» - 120 мл

Зелена цибуля - 1 пучок

Часник - 3 зубчики

Кумин мелений - 1 ч. ложка

Оцет винний - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

ПРЯНИЙ МОХО:

1Маринований перець розтерти в пюре. Часник очистити і подрібнити.

соус мохо пряний

2Змішати пюре з часником, додати сіль, кумин і гострий перець. Добре перемішати. Збиваючи вінчиком, влити оцет і оливкову олію.

соус мохо пряний

ЗЕЛЕНИЙ МОХО:

1Цибулю вимити, обсушити і розтерти товкачиком в пюре. Часник очистити, розчавити пласким боком ножа, потім подрібнити.

2Додати в цибульне пюре часник і кумин. Перемішати. Продовжуючи розмішувати, влити оцет і оливкову олію.

соус мохо зелений

3Подавати соуси до відварної картоплі, пасти або свіжого білого хлібу.

Соуси мохо

00:00