1М'ясо нарізати невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати ножем. Обсмажити на маслі при помішуванні. Влити 0,5 склянки води і тушкувати 20 хвилин, посолити, поперчити.
2Яйця зварити круто.
3М'ясний фарш охолодити, додати 3 рубаних яйця і перемішати.
ПИРОГИ
1З тіста сформувати кульки приблизно по 150 г, витримати їх в теплому місці 8-10 хвилин для вистоювання.
2Кульки розкачати в коржик, покласти на кожен начинку і защипнути краї, залишивши серединку відкритою.
32 яйця нарізати кружечками і вкласти по одному в отвір в розтягаїв.
4Розтягаї укласти на змащене маслом деко і залишити для вистоювання на 10-15 хвилин. Випікати при 210-220°C до золотистого кольору.