Млинці «Тещині» з яловичиною та грибами
млинці, оладки, сирники, страви з грибів, страви з м'яса
13 Лютого, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 2 hrs
- Yields: 3 порції
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Борошно - 250 г
Дріжджі сухі - 6 г
Молоко - 150 мл
Масло вершкове - 2 ст. ложки + для змащування
Олія - 2 ст. ложки + для смаження
Яйця - 2 шт.
Сіль
Цукор
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Яловичина - 300 г філе
Соєвий соус - 1 ст. ложка
Гриби білі або шіїтаке - 200 г
Цибуля - 1 шт.
Сметана - 2 ст. ложки
Огірки солоні - 1 шт.
Борошно - 1 ч. ложка
Розмарин сушений - 0,5 ч. ложки
Часник сушений - 0,5 ч. ложки
Петрушка сушена - 1 ст. ложка
Перець гострий - 0,25 ч. ложки
Сіль
Directions
1Змішати борошно з дріжджами та цукром. Влити молоко, перемішати. Залишити на 1 годину.
2Додати олію та вершкове масло, перемішати. Збити яйця з сіллю, додати в тісто. Залишити ще на 15 хвилин.
3Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору та пишності. Змастити вершковим маслом.
4Нарізати яловичину соломкою, залити соєвим соусом. Залишити на 20‑30 хвилин.
5Обсмажувати очищену та нарізану соломкою цибулю на олії до золотистого кольору.
6Додати розмарин, гриби, нарізаний соломкою огірок і обсмажувати до випарювання грибного соку.
7Додати в сковороду м'ясо. Обсмажувати до прозорості м'ясного соку.
8Додати сметану, присипати борошном. Прогрівати начинку 5‑6 хвилин, посолити, додати гострий перець, часник і петрушку.
9Викласти на кожен млинець по 1 ст. ложці начинки, згорнути конвертами.