Омлет грибний
Омлет грибний

Омлет грибний

  ,

30 Серпня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Гриби - 400 г

Петрушка - 1 корінь

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Бульйон грибний - 2‑3 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Перець червоний мелений

Сіль

Шинка - 100 г

Зелень

Directions

1Дрібно нарізані гриби і натерту на крупній тертушці петрушку обсмажити на олії.

2Жовтки розтерти з сіллю, поперчити, змішати з грибами та борошном, влити бульйон. Додати збиті білки, перемішати.

3Вилити суміш на сковороду, змащену олією, і запікати до готовності.

4При подачі омлет згорнути навпіл або підвернути краї, надавши йому вигляд пиріжка, полити розтопленим вершковим маслом і оформити гілочкою зелені. Збоку покласти тонкі скибочки шинки.

00:00