Омлет грибний страви з грибів, страви з яєць 30 Серпня, 2019 Грибной пир (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Яйця - 4 шт. Гриби - 400 г Петрушка - 1 корінь Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Бульйон грибний - 2‑3 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Олія - 1 ст. ложка Перець червоний мелений Сіль Шинка - 100 г Зелень Directions 1Дрібно нарізані гриби і натерту на крупній тертушці петрушку обсмажити на олії. 2Жовтки розтерти з сіллю, поперчити, змішати з грибами та борошном, влити бульйон. Додати збиті білки, перемішати. 3Вилити суміш на сковороду, змащену олією, і запікати до готовності. 4При подачі омлет згорнути навпіл або підвернути краї, надавши йому вигляд пиріжка, полити розтопленим вершковим маслом і оформити гілочкою зелені. Збоку покласти тонкі скибочки шинки. 00:00