Тарталетки з грибів
Тарталетки з грибів

Тарталетки з грибів

  ,   , ,

10 Червня, 2020

Школа гастронома 2011 №19 (189) Октябрь

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Печериці - 12 шт. великих

Волоські горіхи очищені - 0,5 склянки

Цибуля - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Моцарела - 150 г

Сир швейцарський - 50  г

Петрушка - 4 гілочки

Олія - 2 ст. ложки + для змащування

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Печериці протерти вологою губкою, відокремити ніжки від капелюшків.

Тарталетки з грибів

2Капелюшки відварювати в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Відкинути на друшляк і дати охолонути.

3Ніжки грибів дрібно нарізати. Цибулю та часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити. Зняти листочки і тонко їх нарізати. Моцарелу та швейцарський сир натерти на тертушці.

Тарталетки з грибів

4Волоські горіхи обсмажувати на сухій розігрітій сковороді, постійно помішуючи, 5 хвилин. Дати охолонути, потім порубати ножем в дрібну крихту.

Тарталетки з грибів

5Розігріти в сковороді олію, обсмажувати цибулю та часник 4 хвилини.

6Додати ніжки грибів і готувати на середньому вогні ще 6 хвилин. Зняти з вогню.

Тарталетки з грибів

7Змішати в мисці горіхи, обсмажені овочі, петрушку та сири. Приправити сіллю та перцем, перемішати.

Тарталетки з грибів

8Розподілити начинку між 6 капелюшками грибів. Накрити капелюшками, що залишилися, змастити олією.

Тарталетки з грибів

9Поставити капелюшки в розігріту до 200°С духовку на 8‑10 хвилин.

10Подавати гарячими або холодними.

Тарталетки з грибів

00:00